Favourites Place

Nieuws
Informatie
Pony's FP
Dekhengst
Verkoop
Opmerkingen + Adres- gegevens
 

 

Home

Informatie is te bevragen bij;

Cindy Groen

tel : 0629327631

email: subliem@newforest.nl

 

 

 

Nieuws over en bij Favourites Place

 

We hebben wegens tijdgebrek de site helaas niet bij kunnen houden, we hopen vanaf nu weer meer tijd vrij te kunnen maken voor updates. 

Onderstaand zal ik de hoogtepunten van afgelopen jaar proberen op een rijtje te zetten.

Dit jaar hebben we weer een aantal merrie’s onder de hengst, we verwachten de volgende veulens:

Bathalie (KWPN, keur) drachtig van Gribaldi (keur)

Amaryl (NF, ster) drachtig van Young Winsome’s Adrian (prest.d.h., prest.f.h.)

 

Veulens zijn er deze zomer natuurlijk ook weer geboren, we hebben de volgende veulens mogen verwelkomen:

Favourite's Hagrid; NF hengst, donkerbruin van K. Ronaldo uit Candy geboren 01-04-06

Favourite's Hagrid

Favourite's Halifex; NF merrie, bruin van H. Vivaldi uit Amaryl geboren 24-04-06

Favourite's Halifax

Besor FP; KWPN hengst, vos van Gribaldi uit Odessa geboren 26-06-06

Besor FP

 

Ook is het in de sport en op keuringen erg goed gegaan:

Young Winsome’s Adrian is weer in de sport uitgebracht hij is na het buitenseizoen Z2 +1 en ook nog eens Fries kampioen Z1 (met dik 63% score).

Candy loopt ook super in een paar wedstrijden is ze door de B gevlogen en momenteel wordt er hard getraind voor de L1 en heeft ze hierin ook alweer 4 winstpunten behaald.

Dawn is op de keuring in Gasselte tweede geworden in haar groep en ster in Ermelo  

25 oktober 

Blister is vandaag verkocht, we hebben Blister dit zomerseizoen gebruikt als extra hengst bij de dekkerij. Na het seizoen is hij gecastreerd en rustig aan iets zadelmak gemaakt. Hij is verkocht naar Hellendoorn waar hij een toekomst als menpony (marathon) te wachten staat. 

15 oktober

De nieuwe eigenaren van Subliem's Chanel zijn een middag langsgeweest om de pony's en met name Chanel haar moeder (Amaryl) te bekijken. Het was erg gezellig. Shirley (nieuwe eigenaar Chanel) rijdt met Chanel wedstrijden en binnen een jaar zijn ze L dressuur en L springen geworden.

06 september

We hebben een 3 jarige merrie gekocht om mee te trainen en te fokken. Ze zal dit jaar nog gedekt worden door Adrian. Het is een grote maat vosmerrie met als bloedlijnen Sander (keur,prestd.h.) x Mondays Moscan (keur, prest.d.h.). Lady Laura haar moeder heeft met veel succes in de dressuursport gelopen ( Z niveau) en is door deze prestatie, prestatiemerrie geworden.

25 augustus

Giorgio (eenjarige hengst van Everest) is verkocht naar Denemarken en wordt vandaag naar het hoge noorden gebracht. Het is een erg gezellig weekend en houden we buitenlandse new forest vrienden aan over. Waarschijnlijk zal Giorgio zijn opwachting doen op de deensde hengstenkeuring als de tijd daar is.

19 augustus

Er is vanavond een veulenverkoopavond. Besor gaat mee, helaas kunnen we niet alle veulens houden en de hengsten gaan dan als eerste weg. Er is animo voor hem en hij wordt verkocht. In het najaar zal hij geexporteerd worden naar Engeland!!

04 augustus

Friese kampioenschappen in Gorredijk. Adrian doet mee voor de laatste keer in de Z1 hij heeft momenteel al 11 winstpunten. Yes, hij is kampioen geworden, super!!  

 

 

WWW.NewForest.NL